کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان به ریاست اسماعیل دهستانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد و با حضور علی صالحی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و جمعی از مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی عضو برگزار شد.

بررسی راهکارهای تسهیل در امور ورزش، درمان و سلامت بیماران خاص در استان یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان امور اجتماعی کشور، در این نشست، موضوع «تسهیل امور ورزش، درمان و سلامت بیماران خاص» به عنوان دستور کار اصلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ظرفیت‌های رفاهی، بیمه‌ای، درمانی و ورزشی در حمایت از این بیماران ارائه شد.
اسماعیل دهستانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در این جلسه با تأکید بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: تسهیل در دسترسی بیماران خاص به خدمات درمانی، رفاهی و همچنین امکانات ورزشی، از اولویت‌های استان است. دستگاه‌های عضو کارگروه باید با بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های قانونی، موانع موجود بر سر راه ارتقای سلامت و کیفیت زندگی این بیماران را مرتفع نمایند.
علی صالحی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد نیز در ادامه تصریح کرد: دبیرخانه کارگروه به دنبال شناسایی دقیق نیازهای جامعه هدف و برنامه‌ریزی عملیاتی است. در این جلسه ضمن پایش ظرفیت‌های موجود، مقرر شد مدل‌های بهینه‌سازی ارائه خدمات با مشارکت نهادهای ذی‌ربط و خیرین تدوین شود تا با رویکردی حمایتی، دغدغه‌های معیشتی و درمانی این عزیزان کاهش یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار